ΦΕΣΤΙΒΑΛ

Το Mediterranean Science Festival (MSF) επιστρέφει στις 27-30 Απριλίου 2017, στην Πλατεία του Παλιού Λιμανιού, στη Λεμεσό, με θέμα «Εξελισσόμαστε με την Επιστήμη»! Υποβάλετε συμμετοχή στο MSF17 εδώ!

Το MSF17 συνδιοργανώνεται από το μη-κερδοσκοπικό οργανισμό SciCo Cyprus, τον Οργανισμό Νεολαίας Κύπρου και την Αρχή Λιμένων Κύπρου.

Το 1ο Mediterranean Science Festival (MSF15) διοργανώθηκε 3-6 Δεκεμβρίου 2015 στο Χαρουπόμυλο στη Λεμεσό από τη SciCo Cyprus και το Ίδρυμα Προώθησης Έρευνας, με τη συνδιοργάνωση του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου και διετέλεσε υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας κ.κ. Αναστασιάδη. Προσήλθαν 9300 επισκέπτες.

H SciCo Cyprus ιδρύθηκε το Μάρτιο του 2015 με στόχο την επικοινωνία της επιστήμης και της καινοτομίας στο ευρύ κοινό μέσω καινοτόμων, διαδραστικών και ψυχαγωγικών μεθόδων. Η SciCo Cyprus στελεχώνεται από επιστήμονες, ακαδημαϊκούς, εκπαιδευτικούς, καλλιτέχνες και ανθρώπους που ενδιαφέρονται για την επιστήμη πίσω από την καθημερινότητά μας. Έχει στενούς δεσμούς με τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό «Επιστήμη Επι Κοινωνία – SciCo» στην Ελλάδα και λειτουργεί ως κοινωνική επιχείρηση. Η SciCo στην Ελλάδα διοργανώνει ετήσια το Athens Science Festival.